Hos Autocenter Herlev har vi mere end 25 års erfaring med alt indenfor køb, salg, vedligeholdelse og finansiering af person- og varevogne.

 

Autocenter Herlev drives efter konceptet, Lav avance - Hurtig omsætning - Kort Lagertid, kombineret med håndplukkede velholdte biler, så har du fundet interesse i en af vores biler, kontakt os da venligst på Tlf.: 40 40 42 94 / 93 10 75 10  for en prøvetur, dette garanterer at bilen ikke er solgt til anden side, når du kommer for at prøve bilen.

Se vores komplette udvalg af velholdte biler under menupunktet "Biler til salg".

Hos AutoCenter Herlev lægger vi stor vægt på, at yde vores kunder, personlig og grundig betjening samt den bedst mulige service og rådgivning vedr. bilkøb, vedligeholdelse og finansiering – Tilfredse kunder er vores fremtid.

AutoCenter Herlev handler med velholdte brugte biler. Vi indkøber kun udvalgte biler, med lavt. km. tal, 1 eller få ejere og i de fleste tilfælde med alle service overholdt, hvilket bl.a. betyder at vi altid giver km. garanti.

Vi tager naturligvis alle typer biler i bytte. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores forretning, hvor du altid har mulighed for prøvekørsel, finansieringsforslag og yderligere oplysninger.

 

Med venlig hilsen

Autocenter Herlev

Tommy, Henrik og Daniel